Kjøpsbetingelser for sovesofaspesialisten.no. Alle priser er oppgitt i norske kroner og inkludert merverdiavgift. Du kan betale med vanlig bankkort, Visa eller Mastercard. Det er ingen gebyr for betaling til oss. Varen betales ved bestilling.

Les produktbeskrivelsene nøye, sjekk alle mål og størrelser. Vi tar forbehold om at en vare kan være utsolgt. Vi tar forbehold om trykkfeil.

Levering er enten ved oss (egen bil og personal og i stor-Oslo) eller ved ekstern transportør. Du blir kontaktet i forkant for avtale av passende tidspunkt.

Personvern. Vi registrerer dine personlige opplysninger i den hensikt å levere varer til deg. Registrert personlig informasjon oppbevares i fem år, deretter blir den slettet. Vi overfører ingen informasjon til tredjepart.  Du har rett til å protestere mot registreringen og du har rett til innsyn i den informasjon vi har registrert om deg. Dette er regulert i lov om Personvern.

Angrefrist. Angerettloven gir deg rett til å angre ditt kjøp. Angreretten forutsetter at du innen 14 dager etter at du (eller annen tredjemann enn transportøren) mottar leveransen gir oss melding om dette på mail til post@sovesofaspesialisten.no eller annen post. For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende må produktet leveres tilbake til oss i originalemballasjen og i samme stand som ved mottak. Retur må skje innen rimelig tid. Returforsendelse betales av kunde. Risiko ved transport bæres av kunde. Vi betaler deg tilbake det du har betalt til oss.Tilbakebetaling vil finne sted innen 14 dager etter at vi har mottatt produktet fra deg. Benytt angrerettskjema ved eventuell retur. Angrerettskjema mottok du sammen med ordrebekreftelsen.

Du handler med: Sovesofaspesialisten AS, Grefsenveien 25, 0482 Oslo. Organisasjonsnummer NO 992 956 992 MVA.