BEDinside – Den perfekte sovesofa!

BEDinside representerer det beste fra Hovden Møbel. Sittekomforten er like god som i en tradisjonell sofa og en BEDinside gjøres om til en behagelig seng i en enkel bevegelse uten å ta bort verken sitte- eller ryggputer. Sengekomforten er så god som den kan bli i en sovesofa – nært opp til en fullverdig seng.

BEDinside funksjonsbilde

BEDinside er et modulbasert byggesystem med det vi mener er markedets beste sovesofabeslag. Det patenterte sovesofabeslaget har en kraftig stålkonstruksjon og leveres komplett med madrass etter valg. Beslaget er utviklet for hyppig bruk og leveres med fem års garanti. Det åpnes og lukkes på sekunder – enklest mulig bruk og best mulig komfort!

Med fem størrelser på sovesofabeslaget, ni ulike design på armlener og en rekke moduler å bygge rundt, får du løsningen som passer best for deg – både dag og natt. Hver enkelt BEDinside produseres individuelt av kvalifiserte håndtverkere etter valg av størrelse, design, madrass, tekstil og farge.

I sete- og ryggputer benyttes et høyverdig kaldskum som gir vedvarende god sittekomfort. Alle bakrygger er polstret i valgt tekstil, slik at BEDinside om ønskelig kan stå fritt i rommet. Rammer og skjult treverk er utelukkende av heltre og kryssfiner. BEDinside er konstruert for å vare. Hver enkelt BEDinside testes og godkjennes av egen kvalitetskontrollør.