Norske Hovden Møbel er Nordens største spesialiserte leverandør av sovesofa. I mer enn 70 år har Hovden levert sovesofa til hjem, hotell og alle typer offentlige og private institusjoner.

Hovdens sovesofa produseres for hånd, og arbeidet kjennetegnes av god kvalitet, nøye utvalgte materialer og stolthet for detaljer.

Hovden sovesofa er trygge og gode kjøp til fornuftige priser. Alle Hovden sovesofa produseres individuelt etter kundens valg av modell, størrelse, tekstil og farge. Hovden skjærer til tekstiler og klipper hud. Trekk sys etter nøyaktige maler. Rammene av heltre settes sammen og spennes med fjær. Skum av beste kvalitet kuttes til og limes vannbasert. Det polstres og monteres for hånd.

Hver enkelt sovesofa godkjennes av egen kvalitetskontrollør før det pakkes i gjennvinnbart materiale og sendes med spesialisert møbeltransport.

Hovden Ambassadør L-oppsettHovden Ambassadør L-oppsett
Hovden sovesofa oppredd

Hovden kombinerer moderne design med etablert tradisjon. Sovesofaene produseres av kvalifiserte håndtverkere i Plunge, nordvest i Litauen. Arbeidet blir utført på Hovdens egne, heleide fabrikk.

Dette sikrer gode arbeidsforhold, riktige betingelser og en miljøvennlig produksjon.

Hovden er størst på sovesofa både i Norge og i Sverige!

Se Hovdens SOVESOFA KATALOG under «kataloger» og besøk Hovden på http://www.sovesofa.no