BEDinside madrassene er spesiallaget til beslaget. Både beslag og madrass produseres av Lampolet i Italia: www.lampolet.it

BEDinside madrassene er alle 200 cm lange og fåes i fem ulike bredder. Alle madrassene til BEDinside er 14 cm høye. Bonellfjærmadrass er standard. Som tilvalg (mot tillegg) fåes pocketfjær-, latex- og viscoelastisk madrass. Kommer du til å bruke til BEDinside sjeldent anbefaler vi deg å la den stå utslått av og til.

Bonellfjærmadrassen er er BEDinside`s standardmadrass og leveres uten pristillegg. Madrassen har et sammenhengende fjærsystem i herdet stål, og er forholdsvis myk. Anbefales alle som bruker BEDinside mest som sofa og som seng fortrinnsvis til gjester (myk).

Bonell madrass
Pocket madrass

Pocketfjærmadrassen er tilvalg og består av mange hundre spiralfjær – hver enkelt sydd inn i egen tøypose(pocket). Det er tettere mellom fjærene i denne madrassen sammenlignet med bonell. Madrassen gir god støtte og en trykkavlastning som følger kroppens form og vet. Egnet til hyppig bruk (medium).

Latexmadrassen er tilvalg og består av kaldskum toppet med ren latex. En kvalitetsmadrass egnet for hyppig bruk som passer de aller fleste (medium til fast).

Latex madrass
Visco madrass

Viscoelastiskskummadrass er tilvalg og består av kaldskum toppet med viscoelastisk skum (meget elastisk) som former seg rundt kroppen. Ukjent for mange, men ofte foretrukket (medium til fast).